Arta Nitaj dhe Arta Elezaj pu.then në buzë (VIDEO)


Arta Nitaj dhe Arta Elezaj janë ndër modelet më seksi të showbizit shqiptar. Ato ishin të ftuara së bashku në “Zemër Luana”, ku u përballën në sfidën e shoqeve të ngushta dhe u përgjigjën pyetjeve pikante. Në fund realizuan një surprizë për publikun.

Dy vajzat dhuruan një puthje skenike në buzë, por e shijuan vetëm për vete pamjen pasi u mbuluan me jastekun që përfshihej në lojë. Arta Nitaj dhe Arta Elezaj pu.then në buzë (VIDEO)

Arta Nitaj dhe Arta Elezaj janë ndër modelet më seksi të showbizit shqiptar. Ato ishin të ftuara së bashku në “Zemër Luana”, ku u përballën në sfidën e shoqeve të ngushta dhe u përgjigjën pyetjeve pikante. Në fund realizuan një surprizë për publikun.

Dy vajzat dhuruan një puthje skenike në buzë, por e shijuan vetëm për vete pamjen pasi u mbuluan me jastekun që përfshihej në lojë. Arta Nitaj dhe Arta Elezaj pu.then në buzë (VIDEO)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *