Lajmi i fundit/ Mjeti bie nga ura në lumë. Një i vd ekur por..


Korçë- Aks,ident i rëndë në Korçë. Mjeti bie nga ura në lumë, vdes drejtuesi. Ende nuk dihet emri i vi,ktimës. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Polenë. Në vendin e ngjarjes shkuan zjarrfikëset dhe Policia.

Zjarrfikëset po punojnë për nxjerrjen e mjetit nga lumi. Dyshohet se shkak i aks,identit të jetë humbja e kontrollit të mjetit për shkak të motit me lagështe, dasht zoti qoftë me pak

Korçë- Aks,ident i rëndë në Korçë. Mjeti bie nga ura në lumë, vdes drejtuesi. Ende nuk dihet emri i vi,ktimës. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Polenë. Në vendin e ngjarjes shkuan zjarrfikëset dhe Policia.

Zjarrfikëset po punojnë për nxjerrjen e mjetit nga lumi. Dyshohet se shkak i aks,identit të jetë humbja e kontrollit të mjetit për shkak të motit me lagështe, dasht zoti qoftë me pak


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *