Bardhi i shkon në emision me xhaketën e shumëpërfolur, Luana: Edhe unë vesh disa te brendshme shpesh të njëjtat


Pak kohë më parë u bë viral një video ku Bardhin e komentonin pse ka veshur të njëjtën veshje tre herë. Këngëtari reagoi me një mesazh tejet domethënës, ku shkruante se nuk harxhon për veshje të shtrenjta pasi ato para ia çon babait e nënës për të bërë shtëpinë.

Këtë të diel, Bardhi ka qenë i ftuar në emisionin “Zemër Luana”, dhe kishte marrë xhaketën me vete. “Nuk na bën ne veshja, ne e bëjmë veshjen!”, tha ai ndërsa Luana iu përgjigj: “Unë jam një nga njerëzit që e vesh disa herë një gjë”.

Pak kohë më parë u bë viral një video ku Bardhin e komentonin pse ka veshur të njëjtën veshje tre herë. Këngëtari reagoi me një mesazh tejet domethënës, ku shkruante se nuk harxhon për veshje të shtrenjta pasi ato para ia çon babait e nënës për të bërë shtëpinë.

Këtë të diel, Bardhi ka qenë i ftuar në emisionin “Zemër Luana”, dhe kishte marrë xhaketën me vete. “Nuk na bën ne veshja, ne e bëjmë veshjen!”, tha ai ndërsa Luana iu përgjigj: “Unë jam një nga njerëzit që e vesh disa herë një gjë”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *