Besi i kërkon Xhensilës një fëmijë të dytë mes emisionit, shikoni reagimin e saj


Bes Kallaku ka shprehur dëshirën për një fëmijë të dytë. Teksa të ftuara në “Zemër Luana”, ishin dy modelet e njohura Arta Elezaj dhe Arta Nitaj, Besi iu drejtoi një pyetje si pjesë e një sfide.

“Cila prej jush dëshiron të ketë fëmijë se shpejti?”, ishte pyetja që iu drejtua vajzave, por Besi reagoi duke thënë më gjuani mua tani me jastëk që nënkuptoi që ishte ai që donte një tjetër fëmijë. Epo i themi Xhensilës se Besi e shprehu idenë e dhuratës që do për festa.

Bes Kallaku ka shprehur dëshirën për një fëmijë të dytë. Teksa të ftuara në “Zemër Luana”, ishin dy modelet e njohura Arta Elezaj dhe Arta Nitaj, Besi iu drejtoi një pyetje si pjesë e një sfide.

“Cila prej jush dëshiron të ketë fëmijë se shpejti?”, ishte pyetja që iu drejtua vajzave, por Besi reagoi duke thënë më gjuani mua tani me jastëk që nënkuptoi që ishte ai që donte një tjetër fëmijë. Epo i themi Xhensilës se Besi e shprehu idenë e dhuratës që do për festa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *