Qime gjithandej krevateve, banorët mendojnë se u kanë bërë “sehire” (VIDEO)


Disa nga banorët e Big Brother VIP Kosova, kanë gjetur qime në krevatet e tyre. Ka qenë Stresi ai i cili i revoltuar pyeste kush mund t’i ketë krehur flokët pranë shtratit të tij. Njësoj tha edhe Ana, e cila dyshonte se Shota ka krehur flokët.

Megjithatë, Shota tha se nuk e ka bërë një gjë të tillë, dhe nga ky moment banorët dyshuan për sehire, njofton Klankosova.tv. Disa prej tyre thanë se nuk besojnë në gjëra të tilla dhe uruan të mos jetë e vërtetë. Ndiqni videon.

Disa nga banorët e Big Brother VIP Kosova, kanë gjetur qime në krevatet e tyre. Ka qenë Stresi ai i cili i revoltuar pyeste kush mund t’i ketë krehur flokët pranë shtratit të tij. Njësoj tha edhe Ana, e cila dyshonte se Shota ka krehur flokët.

Megjithatë, Shota tha se nuk e ka bërë një gjë të tillë, dhe nga ky moment banorët dyshuan për sehire, njofton Klankosova.tv. Disa prej tyre thanë se nuk besojnë në gjëra të tilla dhe uruan të mos jetë e vërtetë. Ndiqni videon.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *