VIDEO / “Aty ku hahet buka, hahet njeriu”, Getinjo e çon mbi tavolinë Vivienën


Afërsia mes Getinjos dhe Vivien po vazhdon çdo orë e më shumë. Para pak minutash, reperi e çoi mbi tavolinë banoren e Big Brother VIP Kosova, dhe më pas tha: “Aty ku hahet buka, hahet njeriu”.

Më poshtë mund ta shihni momentin, njofton Klankosova.tv. VIDEO / “Aty ku hahet buka, hahet njeriu”, Getinjo e çon mbi tavolinë Vivienën

Afërsia mes Getinjos dhe Vivien po vazhdon çdo orë e më shumë. Para pak minutash, reperi e çoi mbi tavolinë banoren e Big Brother VIP Kosova, dhe më pas tha: “Aty ku hahet buka, hahet njeriu”.

Më poshtë mund ta shihni momentin, njofton Klankosova.tv. VIDEO / “Aty ku hahet buka, hahet njeriu”, Getinjo e çon mbi tavolinë Vivienën


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *