Ana Kabashi habit me deklaratën e saj: Nuk kam nevojë për një mashkull vetkënaqem


Këngëtarja e Ana Kabashi është pjesë e spektaklit “Big Brother Vip Kosova”, ajo është duke e shijuar në maksimum qëndrimin në shtëpi. Në fillim të karrierës, Ana kishte dhënë një deklaratë e cila kishte zgjuar kurreshtjen e publikut.

Në emisionin “Oktapod”, Ana Kabashi kishte deklaruar se nuk e ka problem të qenit vetëm, pasi nuk e ka nevojën e një mashkulli. Moderatori: Nuk e ndjen nevojën për një mashkull, për një të dashur? Ana: Më mirë është me qenë vetëm sesa me njerin e gabuar afër vetes. Moderatori: Po, për te bere dashuri? Ana: I ndihmon vetës, s’ka lidhje.

Ka vite që bën muzikë dhe tashmë ka një karrierë mjaft të suksesshme. Ana Kabashi, këngëtarja kosovare ka hyrë në shtëpinë më të famshme Big Brother Vip Kosova ku konkurron mes 14 banorëve të tjerë për çmimin e madh prej 200 mijë eurosh./panorama


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *