Stresi s’ndalon së puthuri Gresën, keq s’ia lënë as Alisa me Urimin


Reperi i njohur, Stresi është rrëfyer gjatë në shtëpinë e BBV Kosova. Teksa është ndalur tek shoqëria e zhgënjimet, reperi ka thënë se sot e kësaj ditë nuk ka shok besnik.

“Nuk ka shok besnik në jetë përveç vëllait. Një shok mundet me ndenjur me ty për 5 vjet vetëm për një qëllim. Mu ma ka vërtetuar jeta që sot për sot nuk kam asnjë shok. Kam shokë që hymë dhe dalim në familje por vjen jeta se do ta prishë këtë. Jeta ta sjell që diku ka me ta thyer zemrën.”, tha Stresi.

Stresi s’ndalon së puthuri Gresën, keq s’ia lënë as Alisa me Urimin. Stresi s’ndalon së puthuri Gresën, keq s’ia lënë as Alisa me Urimin Video⬇️


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *