Befasuese, Stresi i bie në gjunjë dhe i propozon banores së Big Brother?


Stresi është një nga banorët e shtepise me te famshme ne Kosove, Big Brother VIP Kosova. Ai tashmë është shndërruar si një nga protagonistët kryesore për të fituar çmimin e madhe prej 200 mijë euro.

Së fundi në një video, e cila është bërë virale në Tik Tok, ai shihet duke rënë në gjunjë dhe i propozuar Gresa Hotit. Nuk dihet a e ka bërë për shkaka- pasi dyshja mbrëmë pas përfundimit të Primit kanë shkëmbyer edhe një puthje në buzë, por pa qëllimi.

Stresi është një nga banorët e shtepise me te famshme ne Kosove, Big Brother VIP Kosova. Ai tashmë është shndërruar si një nga protagonistët kryesore për të fituar çmimin e madhe prej 200 mijë euro.

Së fundi në një video, e cila është bërë virale në Tik Tok, ai shihet duke rënë në gjunjë dhe i propozuar Gresa Hotit. Nuk dihet a e ka bërë për shkaka- pasi dyshja mbrëmë pas përfundimit të Primit kanë shkëmbyer edhe një puthje në buzë, por pa qëllimi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *