Video e cila u be virale, Ju ofruan para por këta të rinj zgjedhen të shkojnë në xhami! (VIDEO)


Lojërat në futboll për kupën e botës po marrin vëmendjen e të gjithëve, e një pyetje lidhur me këtë iu bë qytetarëve në sheshin e Prishtines. ”Cili është shteti që ka marrë pjesë në cdo edicion të kupës së botës” ishte pyetje që iu parashtrua qytetarëe.

Tre djem të rinjë në moshë u përgjigjen saktë duke thënë se ky shtet është Brazili ku për këtë fituan një shpërblim prej 25 euro për të shkuar në një market dhe për të marrë gjësende në këtë vlerë.

Mirëpo këta djem befasuan të gjithë kur thanë se nuk kanë kohë për shpërblin pasi është koha të shkojnë e ta falin xhumanë. Videoja është shpërndare e është pëlqyer shumë duke u bërë virale në rrjete sociale. Shiko videon:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *