Getinjo, Vivien e Stresi “thyejnë” murin, aty gjejnë Andin dhe Gigin (VIDEO)


Gjatë natës sotme të ftuar nga nikoqirët e Big Brother VIP Kosova, Getinjo dhe Vivien kanë shkuar tek pema në oborr, ku duhej të hapnin një mur që ndodhej aty pranë.

Pas disa tentimeve, në ndihmë iu erdhi edhe Stresi, i cili përfundimisht arriti ta hapte murin e improvizuar, pas të cilës ndodhej një derë. Kur hapën derën treshja gjetën, Andin dhe Gigin. Dyshja iu bashkua kastit brenda shtëpisë normale duke i dhënë fund mbylljes në dhomën sekrete.

Gjatë natës sotme të ftuar nga nikoqirët e Big Brother VIP Kosova, Getinjo dhe Vivien kanë shkuar tek pema në oborr, ku duhej të hapnin një mur që ndodhej aty pranë.

Pas disa tentimeve, në ndihmë iu erdhi edhe Stresi, i cili përfundimisht arriti ta hapte murin e improvizuar, pas të cilës ndodhej një derë. Kur hapën derën treshja gjetën, Andin dhe Gigin. Dyshja iu bashkua kastit brenda shtëpisë normale duke i dhënë fund mbylljes në dhomën sekrete.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *