Olti Curri drejtuar Stresit: Mos ma fut emrin e heroit të Kosovës në muhabete fustanesh (VIDEO)


Opinionisti Olti Curri gjatë natës së sotme të Prime të Big Brother VIP Kosova, ka adresuar kritikat e tij për Stresin, pasi ky i fundit gjatë kësaj jave i kishte thënë Shotës për Xhulin, se ajo – “Nuk duhej të vishej (provokative), pasi që është mbesa e Jasharëve”.

“Të lutem Stresi se je njeri i protestave dhe i opozitave. Të lutem shumë mos ma fut emrin e heroit të Kosovës në muhabete fustanesh”, ka thënë Curri. Ndiqeni spektaklin LIVE në platformën YouTube.

Opinionisti Olti Curri gjatë natës së sotme të Prime të Big Brother VIP Kosova, ka adresuar kritikat e tij për Stresin, pasi ky i fundit gjatë kësaj jave i kishte thënë Shotës për Xhulin, se ajo – “Nuk duhej të vishej (provokative), pasi që është mbesa e Jasharëve”.

“Të lutem Stresi se je njeri i protestave dhe i opozitave. Të lutem shumë mos ma fut emrin e heroit të Kosovës në muhabete fustanesh”, ka thënë Curri. Ndiqeni spektaklin LIVE në platformën YouTube.

https://youtu.be/CEytqnPWcd4


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *