Mjekët i hoqën ѕhрreѕën, 18-vjeçari rifillon frуmëmarrjen në momentin e fundit: Mrekullia e Zotit


Një mrekulli ka ndodhur në Angli në momentet të fundit të një 18-vjeçari, të cilit ishte vendosur t’i hiqeshin organet, por në atë çast ai ka reguar. Mjekët i hoqën ѕhрreѕën, 18-vjeçari rifillon frуmëmarrjen në momentin e fundit: Mrekullia e Zotit

Lewis Roberts ishte shtruar në spitalin Universitar Royal Stoke në Angli pas një aksidenti që kishte pësuar me motor. Pas shumë pëpjekjeve mjekët ishin gati t’i hiqnin apraturat që e ndihmonin për të qëndruar në jetë dhe më pas ti merrnin organet.

Në ato momente papritur 18-vjeçari reagoi dhe filloi të marrë frymë. Që prej asaj dite gjendja e tij shëndetësore është përmirësuar ndjeshëm. Për familjarët dhe mjekët e 18-vjeçarit kjo ishte një mrekulli.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *