Ana drejtuar Shotës: Ti me këto i jep gji fëmijës tënd. Sytjenat i vesh kur të dua (VIDEO)


Gjatë natës sotme të spektaklit Big Brother VIP Kosova, ndërsa po diskutohej për veshjen e banoreve dhe çështjes së sytjenave, reagim epik kishte nga Ana Kabashi. “S’po du me u vesh , s’po du me vesh sytjena. Nëse mu më pengojnë atëherë nuk i veshi , a bon me përmend fjalën “c*ca” vëlla?”, ka thënë ajo.

Ndërsa drejtuar Shotës, ajo u shpreh – “Të mijat janë, asgjë nuk kanë. Ti me qito i jep fëmijës tënd gji. Ne duhet me i luftu djemt me mentalitet zero, ti fol këtu si femër”. Ndiqeni spektaklin LIVE në platformën YouTube.

Gjatë natës sotme të spektaklit Big Brother VIP Kosova, ndërsa po diskutohej për veshjen e banoreve dhe çështjes së sytjenave, reagim epik kishte nga Ana Kabashi. “S’po du me u vesh , s’po du me vesh sytjena. Nëse mu më pengojnë atëherë nuk i veshi , a bon me përmend fjalën “c*ca” vëlla?”, ka thënë ajo.

Ndërsa drejtuar Shotës, ajo u shpreh – “Të mijat janë, asgjë nuk kanë. Ti me qito i jep fëmijës tënd gji. Ne duhet me i luftu djemt me mentalitet zero, ti fol këtu si femër”. Ndiqeni spektaklin LIVE në platformën YouTube.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *