Një pjesë e nominimeve – ja se kush kë nuk e dëshiron në shtëpi?


Gjatë natës së sonte Prime të Big Brother VIP Kosova, banorët i kanë bërë nominimet e tyre për të parën herë në këtë reality show. Më poshtë gjeni se kush kë e ka nominuar gjatë natës së sotme – nominimet vazhdojnë.

Shota ka nominuar MC Bekën dhe Anën. Artani ka nominuar Getinjon dhe Vivienin. Gresa ka nominuar Xhulin dhe MC Bekën. MC Beka ka nominuar Vivienin dhe Artën. Stresi ka nominuar Shotën dhe Anën. lisa dhe Urimi kanë nominuar Xhulin dhe MC Beka. Ana ka nominuar Shotën dhe Xhulin.

Gjatë natës së sonte Prime të Big Brother VIP Kosova, banorët i kanë bërë nominimet e tyre për të parën herë në këtë reality show. Më poshtë gjeni se kush kë e ka nominuar gjatë natës së sotme – nominimet vazhdojnë.

Shota ka nominuar MC Bekën dhe Anën. Artani ka nominuar Getinjon dhe Vivienin. Gresa ka nominuar Xhulin dhe MC Bekën. MC Beka ka nominuar Vivienin dhe Artën. Stresi ka nominuar Shotën dhe Anën. lisa dhe Urimi kanë nominuar Xhulin dhe MC Beka. Ana ka nominuar Shotën dhe Xhulin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *