“Po më dhe mb shpirti”/ I ndodh e ke qja Fifit, këngëtarja ne lot tregon s…(video)


Këngëtarja Fifi ditën e saj e ka nisur duke lexuar disa mesazhe “të tm rrshme” të cilat i kanë ardhur në llogarinë e saj në rrjetet sociale. Ka qenë vetë këngëtarja ajo e cila ka ndarë me ndjekësit me emër dhe mbiemër ndjekësit të cilët i kanë dërguar mesazhe dhe komente, ku që Serbia ta p shtojë Kosovën.

“Dhe ja pra miq, e nis një super dite dhe vjen një koment i tillë…sa i ligë duhet të jesh t’ i urosh f tkeqësi dikujt. Sa i ligë dueht të jesh me ti urosh hyrjen e arm kut në konak dhe po flasim për të njëjtit që na shkat rruan emocionalisht, ekonomikisht, psikologjikisht, na vr në e na p rdh nuan e na mas kruan….na lanë mbrapa në cdo aspekt.

E sikur ky komenti kam marrë edhe disa të tjerë të cilat nuk e di pse nuk i kom nxjerr ma herët. Më vjen keq që bëhemi bashkë veç kur ka ndeshje futbolli, bëhëmi patriotë vec kur bëhet gol”, shkruan Fifi. “Po më dhe mb shpirti”/ I ndodh e ke qja Fifit, këngëtarja ne lot tregon s…(video)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *