Të gjithë e njohin në Tik-Tok, humb jetën në një aksdent 21 vjecarja..(Foto)


Ylli i TikTok, Ali Dulin, vdiq në një aksi,dent me makinë në Florida, në Shtetet e Bashkuara të hënën. Ajo kishte grumbulluar afër një milion ndjekës në platformën e njohur të ndarjes së videove.

21-vjeçarja ishte gjithashtu një influencer në Instagram. Sipas The Independent, Ali u bë edhe më shumë e famshme, pasi ndau videot e kërcimit në platformat e mediave sociale.

Një numër i përdoruesve të mediave sociale dhe ndjekësve të Aliut bën homazhe ndaj saj. Ndërkohë, policia ka nisur një hetim dhe pritet të njoftojë së shpejti se shkakun e aksidentit. Të gjithë e njohin në Tik-Tok, humb jetën në një aksdent 21 vjecarja..(Foto)

Ylli i TikTok, Ali Dulin, vdiq në një aksi,dent me makinë në Florida, në Shtetet e Bashkuara të hënën. Ajo kishte grumbulluar afër një milion ndjekës në platformën e njohur të ndarjes së videove.

21-vjeçarja ishte gjithashtu një influencer në Instagram. Sipas The Independent, Ali u bë edhe më shumë e famshme, pasi ndau videot e kërcimit në platformat e mediave sociale.

Një numër i përdoruesve të mediave sociale dhe ndjekësve të Aliut bën homazhe ndaj saj. Ndërkohë, policia ka nisur një hetim dhe pritet të njoftojë së shpejti se shkakun e aksidentit. Të gjithë e njohin në Tik-Tok, humb jetën në një aksdent 21 vjecarja..(Foto)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *