Stresi: Kam fjetur me femrat më të bukura. Reagon Morena Taraku: Po, por vetëm si …


Këngëtari Stresi ka pohuar se ka fjetur me femrat më të bukurat në një krevat, përfshirë këngëtare dhe modele, si shoqe të ngushta. Femrat më të bukura shqiptare, duke nisur nga shoqja ime e ngushtë Morena Taraku, divën e bukurisë shqiptare, flej në krevat me to. Të gjithë e dinë se çfarë respekti kam unë për femrën. Më kanë keqkuptuar. Më janë gjuajtur katër veta në shtëpi, nuk më sulmuan por, më kanë thënë “nuk është ashtu”, më kanë dhënë sinjalin që të shoh punët e mia”, u shpreh Stresi në shtëpi.

Në lidhje me këtë ka reaguar edhe këngëtarja Morena Taraku, me një mesazh mbështetës për reperin, i cili është edhe shoku i saj i ngushtë. Postimi i plotë: Jam e sigurt që ti nuk ofendon asnjë femër dhe i respekton të gjitha. Aty brenda është një lojë dhe këtë duhet ta kuptosj vëllai im i dashur. Të kuptoj shumë mirë që brenda 4 mureve të gjithë banorëve çdo fjalë e dikujt ju lëndon shumë nganjëherë.

Nganjëherë fjalët marrin kahe të pa duhur por unë e di se ti nuk ke menduar të lëndosh askënd. Unë të njoh mirë dhe të çmoj shumë sepse ma ke vërtetuar dashurinë e sinqertë ndër vit edhe kjo më bën të shkruaj sot sepse të njoh më mirë se të gjithë.

Është një lojë, dukeni shumë bukur jashtë, janë momentet më të bukura të jetës që do i kaloni. Mos lëndoni njëri-tjetrin jepni dashuri dhe emocione të bukura. Të dua shumë dhe më ka marrë malli për ty se stë kam parë që sa kohë. Të lutem tregoj dashurinë dhe respektin që ta ka mësuar nëna Shpresë. Ti nuk je vetëm një këngëtar që thur vargje por thur edhe shumë dashuri nga shpirti yt i bukur që ke. Këtë gjë dua ta tregosh brenda dhe ta kuptojnë të gjithë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *