Theu tabu në Festivalin e RTSH-së! Adelina Ismaili feston sot ditëlindjen, ja sa vjeç mbush ikona e muzikës shqiptare


E cilësuar si ikona e muzikës shqiptare, Adelina Ismaili, është një ndër personazhet më të pëlqyera dhe të ndjekura.Edhe pse prej vitesh është shkëputur nga muzika, ajo vazhdon të merr vëmendje mediatike.

Bukuroshja nga Kosova sot feston ditëlindjen dhe mbush 43 vjeç. Në këtë të veçantë për të, këngëtarja ka marrë urime të shumta nga miqtë dhe të afërmit. Theu tabu në Festivalin e RTSH-së! Adelina Ismaili feston sot ditëlindjen, ja sa vjeç mbush ikona e muzikës shqiptare

E cilësuar si ikona e muzikës shqiptare, Adelina Ismaili, është një ndër personazhet më të pëlqyera dhe të ndjekura.Edhe pse prej vitesh është shkëputur nga muzika, ajo vazhdon të merr vëmendje mediatike.

Bukuroshja nga Kosova sot feston ditëlindjen dhe mbush 43 vjeç. Në këtë të veçantë për të, këngëtarja ka marrë urime të shumta nga miqtë dhe të afërmit. Theu tabu në Festivalin e RTSH-së! Adelina Ismaili feston sot ditëlindjen, ja sa vjeç mbush ikona e muzikës shqiptare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *