9 vite nga lKJA e SokoI Olldashit, ja si i ka ndryshuar jeta sot gruas se nderuar te tij


Olldashi bën 9 vite që është Iarguar nga kjo je të, ndërsa familja e tij bashkëshortja dhe djemtë janë treguar gjithnjë të rezervuar sa i përket ekspozimit në media.

Ka qenë nëna e tij, Kozeta Olldashi dhe i vëllai Ardiani që shpesh ndajnë kujtimet e Sokolit. Ndërkohë Enkelada, bashkëshortja vijon karrierën e saj si juriste dhe pedagoge.

Në një postim të shpërndarë nga vjehrra e saj, Kozeta ka zbuluar se ajo vijon të jetë lektore në trajnime të rëndësishme, dhe djali i tij Glauku eshte anetaresuar ne PD tek te rinjte 9 vite nga lKJA e SokoI Olldashit, ja si i ka ndryshuar jeta sot gruas se nderuar te tij

Olldashi bën 9 vite që është Iarguar nga kjo je të, ndërsa familja e tij bashkëshortja dhe djemtë janë treguar gjithnjë të rezervuar sa i përket ekspozimit në media.

Ka qenë nëna e tij, Kozeta Olldashi dhe i vëllai Ardiani që shpesh ndajnë kujtimet e Sokolit. Ndërkohë Enkelada, bashkëshortja vijon karrierën e saj si juriste dhe pedagoge.

Në një postim të shpërndarë nga vjehrra e saj, Kozeta ka zbuluar se ajo vijon të jetë lektore në trajnime të rëndësishme, dhe djali i tij Glauku eshte anetaresuar ne PD tek te rinjte 9 vite nga lKJA e SokoI Olldashit, ja si i ka ndryshuar jeta sot gruas se nderuar te tij


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *