Kroatët befasuan me Ivana Knoll por ne e kemi Rike Rocin ja sa ka ndryshuar ajo


Ish-lojtarja e “Big Brother” dhe modelja e njohur Rike Roçi ka tërhequr gjithmonë vëmendjen më format e saj trupore dhe pamjen e saj. Roçi shpesh herë publikon foto provokative në rrjetet e saj sociale të cilat nuk kalojnë pa u vënë re nga ndjekësit e saj, shkruan.

Së fundmi ajo ka publikuar një foto e veshur me pantallona dhe një bluzë të shkurtër, por ajo që i çuditi të gjithë ishte pozicioni i dorës së saj. Kjo foto u konsideruar shumë provokuese, por Rike u sqarua më vonë në Instagram duke thënë se vendosja e dorës në pozicionin i ntim ishte si një diss për njerëzit e këqij.

Ish-lojtarja e “Big Brother” dhe modelja e njohur Rike Roçi ka tërhequr gjithmonë vëmendjen më format e saj trupore dhe pamjen e saj. Roçi shpesh herë publikon foto provokative në rrjetet e saj sociale të cilat nuk kalojnë pa u vënë re nga ndjekësit e saj, shkruan.

Së fundmi ajo ka publikuar një foto e veshur me pantallona dhe një bluzë të shkurtër, por ajo që i çuditi të gjithë ishte pozicioni i dorës së saj. Kjo foto u konsideruar shumë provokuese, por Rike u sqarua më vonë në Instagram duke thënë se vendosja e dorës në pozicionin i ntim ishte si një diss për njerëzit e këqij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *