‘Mike’ e Eni Cobanit! Kush ishte Marjeta, qe do gji te gja Lle Te Dashurin E Saj Per 1 Milione Leke (Foto)


Detaje të reja kanë dalë në pah, nga kr mi i rëndë i zbardhur vetëm pas 5 vitesh, ku 61-vjeçari Menduh Kurt-Deda u dh nua dhe u d gj i gjallë nga 3 persona.

Tashëm policia ka arr stuar Marjeta Karaj, dhe Gazmir Ngotën si autorë të ngjarjes, teksa djali i Karajt, Besmir Karaj është në kërkim. Po kush ishte Marjeta Karaj?

Mësohet se 56-vjeçarja është drejtoreshë e qendrës “Ndihmë dhe kujdes për fëmijët j timë të ushtarakëve, brenda dhe jashtë vendit”.

Po ashtu mësohet se v ktima ishte pjesë e kësaj qendre, ndërkohë që burime policore pohojnë se 61-vjeçari kishte lidhje int me me Karajn.

Por gjithçka mes tyre është pr shur për shkak të një borxhi prej 1 milion lekësh, të cilin Kurt-Deda nuk ishte mundur ta shlyente.

Për këtë arsye ai fshihej nga autorët prej kohësh, por një ditë ata arritën ta lokalizonin, dhe pasi e morën me forcë në makinë e tyre, kanë shkuar në zonën e Alliasit, ku kanë ushtruar dh në ndaj tij.

Më pas, Ngota dhe Besmir Karaj, e kanë transportuar shtetasin Menduh Kurt–Deda, në një zonë pyjore, në vendin e quajtur “Kodër Shupal”, ku pasi e kanë dh nuar dhe l dhur 61-vjeçarin, e kanë dj gur atë me l ndë dj gëse. Por kush është Marjeta Karaj, e cila konsiderohet si porositësja

Pjesë e një qendre për Ndihmë e Kujdes për fëmijët jetimë të ushtarakëve brenda dhe jashtë vendit, Marjeta Karaj shihej jo pak herë nën shoqërinë e personaliteteve të vendit.

Ajo është fotografuar nën shoqërinë e Ilir Metës, në atë kohë President, por edhe të ambjentalistit Sazan Guri, zonjes Eni Cobani etj,

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *