Milaim Zeka e kaр me dу duar në meѕ të emiѕionit iѕh-konkurrenten e Рërрuthen


Milaim Zeka e kap me dy duar në mes të emisionit ish-konkurrenten e Përputhen Milaim Zeka e mban në krah ish-konkurrenten e Përputhen, Antonela Berisha gjatë një emisioni televiziv në Shqipëri.

Një video e shpërndarë në rrjetin social Facebook shihet teksa Zeka e mori në krah Antonelën dhe e uli në karrigen e saj.

Antonela dëgjohet duke qeshur e duke thënë “jo jo”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *