Nuk do t’iu besoni syve kur t’i shihni këto pamje, kafshët që sfidojnë ligjet e fizikës


Ka disa kafshë në tokë që duken se sfidojnë natyrën dhe janë përshtatur për të zotëruar mjedisin ku jetojnë. Këto kafshë janë të afta të bëjnë gjëra që duken të pamundura. Në videon e më poshtme do të mund të shikoni disa nga kafshët që sfidojnë ligjet e fizikës, shkruan pemajetes.com.

Dhitë e malit sfidojnë jo vetëm natyrën, por edhe ndonjëherë edhe vetë ligjet e fizikës. Këto kafshë mund të ngjiten në disa nga shkëmbinjtë më të larta dhe më të pjerrëta, që njerëzit do të kishin frikë të shkelnin.

Për më shumë, shikojeni videon e më poshtme:

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *