Gruaja e lën burrin dhe beben e saj, për para dhe Ferrari!


Në pamjet e mëposhtme bëhet fjalë për një kamerë të fshehur për të treguar që paratë janë në gjendje të ndryshojnë njeriun.

Paraja nuk është gjithçka në jetë, por veprimi i kësaj gruaja me të vertetë është shumë i ulët…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *