Getinjo-Vivit: Ata që ishin çift nuk u pastruan bashkë, ne s’jemi edhe u pastruam (VIDEO)


Getinjo gjatë një bisede me Vivien është shprehur se janë të parët që janë pastruar bashkë, brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova. Ai është shprehur se askush nuk e ka bërë më parë këtë veprim në atë shtëpi, përcjell Klankosova.tv. “Mbrëmë ka qenë hera e parë në Big Brother që jemi pastruar bashkë, asnjë njeri nuk është pastruar bashkë, ne jemi të parë”, tha ai.

Vivien u shpreh se as Alisa dhe Urimi që ishin çift nuk janë pastruar së bashku. “As ata që ishin çift, të shkretët”, u shpreh tutje Vivien. Ndërkaq, Getinjo u pajtua me të, duke thënë se këta edhe nuk janë çift edhe janë pastruar bashkë. “As ata nuk janë pastruar bashkë, na s’jemi, edhe jemi pastruar bashkë”, u shpreh Getinjo.

Getinjo gjatë një bisede me Vivien është shprehur se janë të parët që janë pastruar bashkë, brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova. Ai është shprehur se askush nuk e ka bërë më parë këtë veprim në atë shtëpi, përcjell Klankosova.tv. “Mbrëmë ka qenë hera e parë në Big Brother që jemi pastruar bashkë, asnjë njeri nuk është pastruar bashkë, ne jemi të parë”, tha ai.

Vivien u shpreh se as Alisa dhe Urimi që ishin çift nuk janë pastruar së bashku. “As ata që ishin çift, të shkretët”, u shpreh tutje Vivien. Ndërkaq, Getinjo u pajtua me të, duke thënë se këta edhe nuk janë çift edhe janë pastruar bashkë. “As ata nuk janë pastruar bashkë, na s’jemi, edhe jemi pastruar bashkë”, u shpreh Getinjo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *