Mbajti shtatzëninë të fshehur, këngëtarja shqiptare jep lajmin se është bërë nënë (FOTO LAJM)


Këngëtarja e njohur shqiptare, Kaltrina Selimi është bërë nënë për herë të dytë. Në foton e publikuar në Instagram, ajo ka zbuluar se një muaj më parë është bërë nënë e një vajze.

Në foto duken vetëm disa detaje të tipareve të vogëlushes, të quajtur Athena. Artistja e ka mbajtur të fshehtë shtatzënë dhe nuk ka bërë asnjë postim me barkun e rrumbullakosur.Kaltrina është gjithashtu nënë e një djali të quajtur Tristan. Prej vitesh, këngëtarja jeton në Londër.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Kaltrina Selimi është bërë nënë për herë të dytë. Në foton e publikuar në Instagram, ajo ka zbuluar se një muaj më parë është bërë nënë e një vajze.

Në foto duken vetëm disa detaje të tipareve të vogëlushes, të quajtur Athena. Artistja e ka mbajtur të fshehtë shtatzënë dhe nuk ka bërë asnjë postim me barkun e rrumbullakosur.Kaltrina është gjithashtu nënë e një djali të quajtur Tristan. Prej vitesh, këngëtarja jeton në Londër.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *