E shtunë e trishtë! Gruaja hidhet nga shkëmbi në Kishën e Laçit! Tani ndodhet në…


Një ngjarje shumë e trishtë ka ndodhur ditën e sotme në Kishën e Laçit, ku një grua ka tentuar t’i jap fund je tës për arsye që nuk dihen.

Bëhet me dije se një 39-vjeçare nga Elbasani është hedhur nga një lartësi në vendin e quajtur Kisha e Laçit, por deri tani nuk dihen shumë detaje.

“JOQ” shkruan se 39-vjeçarja është he dhur nga shkëmbi dhe ka pësuar dëmtime të konsiderueshme, dhe ndodhet në gjendje të r ënd ë në spital.

Nuk dihen shkaqet dhe pse gruaja ka ndërmarrë këtë akt të trishtë. Policia po punon për zbardhjen e plotë të rrethanave të kësaj ngjarje.

Ngjarja ka sh oku ar njerëzit e shumtë që shkojnë e vizitojnë këtë vend të shenjtë, ku përvec shqiptarëve ka dhe shumë të huaj.

Kisha e Lacit është një nga vendet e shenjta në Shqipëri që vizitohet nga shumë besimtarë të të gjitha feve dhe kombësive të ndryshme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *