E dhimbshme! I biri i mohon sakrificat, nënës i bie të fikët te Eni Cobani


Përballja me djalin e saj në emisionin “Shihemi në gjyq” te “E diela shqiptare” i ka shkaktuar një tr nditje të madhe emocionale një nëne, së cilës i ra të fikët në skenë.

Ajo ishte përfshirë në një sherr me të birin për çështje pronësie dhe nuk flisnin prej katër vitesh. Djali i saj, Eltoni, mohoi gjatë emisionit gjithë mundimet e nënës për rritjen e tij, ndonëse Ferideja deklaroi kishte bërë çdo lloj pune për ti siguruar bukën e gojës.

Në momentin kur i biri tha “jo” dhe refuzoi mundimet e nënës, gruas i ra të fikët dhe emisioni u ndërpre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *