Mësuesja e parë i shkruan Lionel Mesit: Nuk jam mirë, dua të përqafoj para se të ndërroj jetë


Monica Domina ishte mësuesja e parë që Lionel Messi kishte në shkollën General Las Heras në Rosario. Tani ajo i shkroi një letër emocionuese ish-studentit të saj dhe tani një yll i madh futbolli para finales së Kupës së Botës.

Argjentina do të përballet me Francën në stadiumin Lusail nga ora 16:00. Shumë besojnë se Messi është ende futbollisti më i mirë që ka luajtur ndonjëherë, por të gjitha dilemat do të zgjidheshin nëse do të fitonte të vetmin trofe që i mungon. Edhe mësuesja e tij e parë nga Rosario foli për t’i uruar fat në ndeshjen më të rëndësishme të karrierës së tij.

“E vërteta është se doja shumë ta shihja. Thashë: “Do t’i shkruaj një letër dhe shpresoj t’i arrijë”, dua ta shoh, se nuk jam shumë mirë, po bëjnë shumë kontrolle për problemet që kam në zemër dhe para se të ndërroj jetë, dua ta përqafoj”, tha mësuesja. Shkolla “General Las Heras” ishte ajo ku Messi filloi të “ndiqte topin” dhe Monica Domina ishte mësuesja e tij në vitet e tij të hershme, por ata nuk kanë qenë në kontakt që kur Leo ishte nëntë vjeç.

“Përshëndetje Messi. Faleminderit Zotit që jam mësuesi juaj. Dhe faleminderit që jeni studenti im. Faleminderit që jeni ky që jeni. Mos ndryshoni kurrë. Je i mrekullueshëm, i ndjeshëm, i thjeshtë. Faleminderit që më lejove të ndjej këtë krenari që unë jam pjesë e jetës tënde. Të shoh të lumtur është lumturia ime. Po më bëjnë shumë kontrolle për zemrën, nuk jam mirë. Dua të të përfaqoj para se të ndërroj jetë. Shpresoj të më realizohet dëshira”, shkruan mësuesja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *