Mergimtari në Zvicër publikon video ku shihet duke luajtur me franga


Kontributi i bashkatdhetarëve tanë, çdo herë ka qenë dhe vazhdon të jetë ndihmesë e madhe për Kosovën në shumë sfera të jetës, duke filluar nga ajo socialja, edukimi dhe investimet e shumta në fusha të ndyshme jetësore.

Por një mergimtar nuk ka hezituar ta tregoj forcen e tij me para. Shikone videon dhe jepe mendimin tend:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *