Alfred Cako trondit me deklaratën: Si përdoret sistemi HAARP për të kontrolluar motin, tërmetet dhe shirat, ja çfarë synon SHBA


Alfred Cako ka folur në një emision televiziv në lidhje me sistemin HAARP, i cili thotë është ngritur si një investim i ushtrisë amerikane dhe më vonë kaloi si një studim universitar në Alaskë.

HAARP është një program për studimin e aurorës me frekuencë të lartë, duke studiuar jonosferën që ngacmohet ne frekuenca të caktuara.

Mendohet se më këtë armë synohet që të ndikohet në sjelljen e armikut dhe jo vrasja e tij, ndikimi në masat e ndryshme të shoqërisë.

Po ashtu, përmes kësaj arme synohet nga SHBA që të modifikohet moti. Edhe Rusia dhe Kina kanë treguar se kanë pajisje për ndikimin e motit.

ShBA-të me sistemin HAARP ndikuan në pllakat tektonike në Haitit dhe vala e tyre shkaktoi lëkundje dhe tërmetin e në Haiti.

Njëkohësisht tërmetet që ndodhën në Turqi dhe Greqi ka pasur hipoteza se mund të jetë shkaktuar nga sistemi HAARP. Po ashtu edhe shirat e pazakontë në Gjermani para 2 vitesh.

Këta kanë ngritur një qendër në Norvegji ku janë lëshuar frekuenca më një kënd 12 gradë dhe studiuesit kanë vënë re që krijohet një plazmë që ndryshon ngjyra dhe bashkëvepron me valët e radios, duke krijuar sjellje tjetër.

Çështja e HAARP ka shqetësuar edhe BE-në, që ka kërkuar shpjegime për këtë teknologji. Gjatë kohës që shumë njerëz janë shqetësuar për fenomene të rralla të motit. Ata thonë se me HAARP mund të ndryshohet boshti i cikloneve dhe uraganeve dhe mund të shkarkohen në vende që shkaktojnë sa më pak dëme.

Valët në një vijë të caktuar dhe duke lëvizur këndi i antenës këto valë mund të shkaktojnë cuname ose tërmet ku ka thyerje të tokës. Duke u goditur për një kohë të caktuar ato lëkunden dhe shkaktojnë tërmete e cuname.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *