Shotës nuk i del inati me Anën, habit me komentin e fundit për të


Shota dhe Ana u prezantuan si mike ditët e para brenda shtëpisë së BBVK. Mirëpo me kalimin e ditëve ato patën edhe keqkuptime me njëra tjetrën. Në dy netë Prime, dyshja u përplasën me njëra tjetrën.

Së fundmi, në bisedë me Lugatin, Shota ka vazhduar me komentet e saj për Anën dhe habiti me atë çfarë tha. Ndiqni të plotë videon e mëposhtme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *