I biri iku në emigrim ne Greqi sapo u martua, por nëna e tij i bën nuses të paimag jinushmen


Një djalë i ri i cili është martuar vetëm pak kohë më parë, ka marrë vendimin e vështirë dhe është larguar në emigrim.

Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show”, vjehrra kishte filluar të shfry tëzonte nusen për të gjitha punët e shtëpisë dhe për bagëtitë dhe kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak dhe i ka treguar të shoqit. I riu ka folur me nënën dhe ajo i ka thënë se është e pafu qishme dhe se nusen e ka marë për punë.

Por përgjigja e saj ka bërë që djali të urdh ërojë nusen të shkojë në shtëpinë e saj në qytet derisa të dilnin dokumentet.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *