Lulzim Basha ‘braktis’ Shqipërinë dhe zhvendoset në këtë shtet, ja kush është gruaja që e shoqëron (VIDEO)


Lidhja e ish-kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha me Holandën dihet që është speicale. Basha ka kryer studimet universitare në Holandë ku ka nisur edhe dashurinë me partneren e tij Aurelën.

Basha është filmuar në Amsterdam të Holandës pranë një kantieri ndërtimi ku shfaqet buzagaz pranë bashkëshorters. Prej kohësh tashmë Basha ka kaluar në hije në politikën shqiptare dhe ka preferuar të mos shfaqet më as publikisht.

Lulzim Basha ‘braktis’ Shqipërinë dhe zhvendoset në këtë shtet, ja kush është gruaja që e shoqëron (VIDEO). Lidhja e ish-kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha me Holandën dihet që është speicale. Basha ka kryer studimet universitare në Holandë ku ka nisur edhe dashurinë me partneren e tij Aurelën.

Lidhja e ish-kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha me Holandën dihet që është speicale. Basha ka kryer studimet universitare në Holandë ku ka nisur edhe dashurinë me partneren e tij Aurelën.

Basha është filmuar në Amsterdam të Holandës pranë një kantieri ndërtimi ku shfaqet buzagaz pranë bashkëshorters. Prej kohësh tashmë Basha ka kaluar në hije në politikën shqiptare dhe ka preferuar të mos shfaqet më as publikisht.

Lulzim Basha ‘braktis’ Shqipërinë dhe zhvendoset në këtë shtet, ja kush është gruaja që e shoqëron (VIDEO). Lidhja e ish-kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha me Holandën dihet që është speicale. Basha ka kryer studimet universitare në Holandë ku ka nisur edhe dashurinë me partneren e tij Aurelën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *