“Dua një partner të Hekurt”, këngëtarja Shqiptare: Më Kanë Tradhtuar Gjithmonë Të Dashurit


Këngëtarja shqiptare, Blerina Matraku, ka folur për jetën e saj private dhe për arsyen se përse ajo është ende beqare.

Ajo u shpreh në një intervistë në “Tv Klan”se ia del më së miri vetëm, por do donte të kishte dikë në krahët e saj.

Pjesë nga biseda në studio: Katerina Trungu: Ti nuk je në atë skuadrën jam beqare, jam shumë e lumtur, nuk dua t’ia di për burrë fare. Dua të jem e lirë të bëj qejfin tim, a thua se martesa ta bën këtë kufizim.

Blerina Matraku: Jo nuk jam në atë. Që nga fëmijëria gjithmonë na kanë edukuar me idenë e një familje, familja është e shenjtë, por duhet të gjendet personi i duhur.

Në momentin që gjendet personi i duhur as nuk të merr kohën as nuk të bëhet pengesë, përkundrazi plotësojnë njëri-tjetrin. Fakti që unë nuk e kam krijuar është se unë kam qenë në kërkim të vetes. Që unë të kem përshtatshmëri.

Ermelinda Ndoja:Kur kalon një periudhë kohore është më e vështirë për të vendosur, rrit standardet, je në kërkim, por nuk vendos dot. Çfarë ka ndikuar te ty, je gjithmonë në kërkim të vetes apo është e vështirë për të gjetur partnerin e duhur?

Blerina Matraku: Ka qenë dhe partneri. Për shembull unë gjithmonë kam qenë e tradhtuar. Kjo ka qenë arsyeja e ndarjes. Mund edhe ta falja, por ideja është këtu nëse unë nuk e kam krijuar familjen është arsyeja e partnerit.

Për mua familja është obligatore, duhet. Edhe nga shkenca edhe nga fillimi i njerëzimit askush nuk duhet të jetojë vetëm. Por me gjetjen e personit të duhur ai mund të jetë edhe ndihmë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *