E trishte, mësohet shkaku i vdekjes së TikToker-it 19-Vjeçar Që Parashikoi Vd Ekjen E Ti..


TikTok-eri i famshëm Cooper Noriega, i cili vuante nga shëndeti mendor, pak ditë para vde kjes së tij shkroi: “Kush tjetër mendon se do të vde së i ri?”.

Pak kohë më pas ai u zhduk dhe trupi i tij u gjet i pajetë në Burbank, Kaliforni, në një vend parkimi, vetëm 3 javë para se të mbushte 20 vjeç. Menjëherë njerëzit filluan të shkruanin se tiktoker-i e parashikoi vde kjen e tij dhe se ishte shumë i ri për të humbur jetën.

Pas 6 muajsh, ekspertiza zbuloi se Noriega vd iq si pasojë e kombinimit të Fentanyl, lora zepamit (ila ç që përdoret për të kuruar ankthin) dhe alp razolamit, i njohur si Xanax. Gjithashtu, në ekspertizë u zbulua se Noriega kishte përdorur edhe klo nazepam, një tjetër ilaç i cili kuron ankthin.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *