Roja i plazhit në Shqipëri i shpëton jetën turistit italian, por përfundon vetë në gjendje kritike në spital


Një vrojtues plazhi i quajtur, Bujar, ditën e djeshme kreu një akt human, duke shpëtuar një turist italian nga mbytja.Tashmë ai ndodhet në spital, pasi ka marrë dëmtime gjatë përpjekjes për të shpëtuar plazhistin nga mbytja. Familja dhe miqtë i urojnë atij shërim të shpejtë. “Forca Bujar, shërim të shpejtë”, shkruajnë miqtë e tij në rrjetet sociale.

Rojet e plazhit në Shqipëri janë heronj të vërtetë që kanë shpëtuar disa jetë personazh këtë sezon veror dhe në raste kanë vënë në rrezik jetën e tyre.

Kujtojmë rastin në Shëngjin, ku Robert Necaj shpëtoi vëlla e motër nga Kosova por përfundoi në gjendje kritike në spital për disa ditë, tani është shumë mirë.

Të punosh si roje plazhi nuk është aspak e lehtë e sidomos në Shqipëri, ku është një punë shumë pak e paguar dhe e vlerësuar, për fat të keq. Në rastin konkret, urojmë që Bujari të rikthehet i shëndetshëm sa më parë dhe rasti i tij meriton të trajtojet si një i heroi të vërtetë.

Një vrojtues plazhi i quajtur, Bujar, ditën e djeshme kreu një akt human, duke shpëtuar një turist italian nga mbytja.Tashmë ai ndodhet në spital, pasi ka marrë dëmtime gjatë përpjekjes për të shpëtuar plazhistin nga mbytja. Familja dhe miqtë i urojnë atij shërim të shpejtë. “Forca Bujar, shërim të shpejtë”, shkruajnë miqtë e tij në rrjetet sociale.

Rojet e plazhit në Shqipëri janë heronj të vërtetë që kanë shpëtuar disa jetë personazh këtë sezon veror dhe në raste kanë vënë në rrezik jetën e tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *