Getinjo dhe Vivien ulen larg njëri-tjetrit në “prime” të sontëm


Ditë e sotme Getinjo dhe Vivien janë zënë me njëri-tjetrin, shkruan lajmi.net.

E pas kësaj zënke Vivien edhe ka shpërthyer në lot. Gjatë “Prime” të sontëm ata janë ulur larg njëri-tjetrit.

Duket se zënka është tejet serioze.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *