Vrаu vëllanë dhe kunatën, DALIN РAMJET kur Arѕen Muѕkurti përleѕhet me Dritanin brenda bizneѕit të tyre


Tirana u tronditë 4 ditë në parë, kur vëllai vrаau vëllanë dhe kunatën në biznesin e tyre, në rrugën “Islam Alla”. Arsen Muskurti vrаau vëllain Dritanin dhe Nora Muskurtin, prindër të tre fëmijëve të mitur. Ata kishin konflikt për pronësinë e bizneseve.

Më herët është raportuar se vëllezërit kishin konflikte të vazhdueshme dhe përplasje. Ditën e sotme kanë dalë edhe pamje të tjera ku duken dy vëllezërit të cilet përleshen me njëri tjetrin brenda njërit prej bizneseve të tyre, ndërsa dy oersona të tjerë i ndajnë.

Për shkak të përplasjeve që kishin Dritan Muskurti kohë më parë kishte kërkuar mbrojtje në Polici, pasi i frikësohej një sulmi nga i vëllai, Arsen Muskurti.

Tirana u tronditë 4 ditë në parë, kur vëllai vrаau vëllanë dhe kunatën në biznesin e tyre, në rrugën “Islam Alla”. Arsen Muskurti vrаau vëllain Dritanin dhe Nora Muskurtin, prindër të tre fëmijëve të mitur. Ata kishin konflikt për pronësinë e bizneseve.

Më herët është raportuar se vëllezërit kishin konflikte të vazhdueshme dhe përplasje. Ditën e sotme kanë dalë edhe pamje të tjera ku duken dy vëllezërit të cilet përleshen me njëri tjetrin brenda njërit prej bizneseve të tyre, ndërsa dy oersona të tjerë i ndajnë.

Për shkak të përplasjeve që kishin Dritan Muskurti kohë më parë kishte kërkuar mbrojtje në Polici, pasi i frikësohej një sulmi nga i vëllai, Arsen Muskurti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *