40 vjeçari shqiptar përlotet në studio: Gruaja me rre eh dhe më merr paratë


Një 40-vjeçar nga Berati, invalid, Lefter Ruku rrëfeu sot për emisionin ‘Me zemër të hapur’ bre ngën e tij më të madhe. Ai tregon se si hu mbi martesën, pasurinë dhe prej gushtit nuk takon 3 f ëmijët e tij.

Pas 15 vitesh martesë ai tregon se bashkëshortja e trad htonte dhe e dhu nonte aq sa e përzuri nga banesa që ai kishte blerë me paratë e marra si dë mshpërblim nga një ak sident.

Të njëjtin fat patën dhe pasuritë e tjera të tij. Përveçse mbeti pa para dhe pa strehë Lefteri kër cënohet nga të dashurit e ish-bashkëshortes me a rmë.

Pyetje: Si e ke njohur gruan?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *