Shok prej 20 vitesh, Cllevio habit me deklaratën, tregon motivin pse Stresi hyri në BBVK (VIDEO)


Reperi i njohur, Kleviol Ahmeti, është shok i ngushtë prej 20 vjetësh i Stresit. Ai ka komentuar hyrjen e tij në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova. “Nuk është atje ai për famë, as nuk është atje për të gjetur të dashur, atje është se i duhen 200 mijë euro. Dhe t’i marrësh 200 mijë euro nuk di se si të reagojë, s’i t’i kapë, nuk di se s’i t’i vj dhë në mënyrën artistike”, tha Cllevio.

Cllevio nuk i ka kursyer edhe thumbat në drejtim të hip-hop artistit. “Të bëhesh meme tani për të qeshur njerëzit nuk është mirë moj gocë. Qan robi kur të vd së një shok, qan për buzën që është larg, që të ka ikur buza, qan ti s’e të la, jam dakord, por të qash për Andin”, shtoi ai.

Stresi është ndër banorët më të komentuar të shtëpisë. Shok prej 20 vitesh, Cllevio habit me deklaratën, tregon motivin pse Stresi hyri në BBVK (VIDEO) Dhe t’i marrësh 200 mijë euro nuk di se si të reagojë, s’i t’i kapë, nuk di se s’i t’i vj dhë në mënyrën artistike”, tha Cllevio.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *