Gruaja telefonon policinë: Hajdeni menjëherë, dy burra puthen poshtë dritares time


Një video qarkullon në rrjetet sociale ku një e moshuar në Milano të Italisë telefonon policinë sepse poshtë dritares së saj po puthen dy djem.

“Ky është vendi i homofobisë që nuk duam të shohim” shkruan Simone Alliva, gazetar dhe shkrimtar, duke komentuar videon që është publikuar në rrjetet sociale nga njëri prej protagonistët. Protagonisti shkruan se gruaja e akuzon për veprime të pahijshme ndërsa në video gruaja teksa flet me policët u referohet dy burrave me terma ofenduese.

Një video qarkullon në rrjetet sociale ku një e moshuar në Milano të Italisë telefonon policinë sepse poshtë dritares së saj po puthen dy djem. “Ky është vendi i homofobisë që nuk duam të shohim” shkruan Simone Alliva, gazetar dhe shkrimtar, duke komentuar videon që është publikuar në rrjetet sociale nga njëri prej protagonistët.

Gruaja telefonon policinë: Hajdeni menjëherë, dy burra puthen poshtë dritares time. “Ky është vendi i homofobisë që nuk duam të shohim” shkruan Simone Alliva, gazetar dhe shkrimtar, duke komentuar videon që është publikuar në rrjetet sociale nga njëri prej protagonistët. Protagonisti shkruan se gruaja e akuzon për veprime të pahijshme ndërsa në video gruaja teksa flet me policët u referohet dy burrave me terma ofenduese.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *