Olti Curri ia komenton të brendshmet Shota Baraliut


Aktorja e njohur Shota Baraliu është banorja e cila është futur brenda shtëpisë. Baraliu është shfaqur me një fustan ngjyrë të kuqe, e cila dukej mjaft bukur, duke e vënë në dukje sidomos pjesën e gjoksit, mirëpo cka tërhoqi vëmendje ishte komenti i Olti Currit, për të brendshmet e saj.

“Edhe breket ja pash i kishte te bardha, shume transparente, edhe në lojë është ashtu”, u shpreh Olti. Kujtojm se pjesë e shout do të jenë 14 banor ndersa sonte mbetet te shihet cilet do jene ata. Nga ato qe jane treguar Big Brother Vip Kosova do jete nje nga spektaklet me te medha qe po realizohen. Moderator te ketij spektakli do te jene Alaudin Hamiti dhe Jonida Vokshin.

Aktorja e njohur Shota Baraliu është banorja e cila është futur brenda shtëpisë. Baraliu është shfaqur me një fustan ngjyrë të kuqe, e cila dukej mjaft bukur, duke e vënë në dukje sidomos pjesën e gjoksit, mirëpo cka tërhoqi vëmendje ishte komenti i Olti Currit, për të brendshmet e saj.

“Edhe breket ja pash i kishte te bardha, shume transparente, edhe në lojë është ashtu”, u shpreh Olti. Kujtojm se pjesë e shout do të jenë 14 banor ndersa sonte mbetet te shihet cilet do jene ata. Nga ato qe jane treguar Big Brother Vip Kosova do jete nje nga spektaklet me te medha qe po realizohen. Moderator te ketij spektakli do te jene Alaudin Hamiti dhe Jonida Vokshin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *