Getinjo ‘tradhton’ Vivien, shtrihet në shtrat me një tjeter banor


Natën e mbrëmshme, reperi Getinjo e kaloi duke fjetur me Stresin. Kjo pasi ata janë dënuar nga “Vëllai i Madh” për shkak të bisedave për nominime. Bashkë me ta, në dhomën e dënimeve janë edhe Shota, Artani dhe Gjoni. Katërshja do të qëndrojnë në dhomën e dënimeve deri në një vendim të ri të ”Vëllait të madh”.

Vivien dhe Getinjo u komentuan për lidhjen e tyre të cilën e shfaqen të dashurisë brenda hapësirave të Big Brother Vip Kosova, ku madje “Vëllai i madh” i beri surprizë një dhome te veçantë të cilën e shfrytëzuan që të dy. Kujtojmë se Big Brother Vip Kosova, po vazhdon te transmetohet 24/7 për shikuesit e tyre, te cilët po kane mundësi te ndjekin çdo moment.

Natën e mbrëmshme, reperi Getinjo e kaloi duke fjetur me Stresin. Kjo pasi ata janë dënuar nga “Vëllai i Madh” për shkak të bisedave për nominime. Bashkë me ta, në dhomën e dënimeve janë edhe Shota, Artani dhe Gjoni. Katërshja do të qëndrojnë në dhomën e dënimeve deri në një vendim të ri të ”Vëllait të madh”.

Vivien dhe Getinjo u komentuan për lidhjen e tyre të cilën e shfaqen të dashurisë brenda hapësirave të Big Brother Vip Kosova, ku madje “Vëllai i madh” i beri surprizë një dhome te veçantë të cilën e shfrytëzuan që të dy. Kujtojmë se Big Brother Vip Kosova, po vazhdon te transmetohet 24/7 për shikuesit e tyre, te cilët po kane mundësi te ndjekin çdo moment.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *