E papritur në BBVA: Banorit i shpëtojnë gazrat, ky është reagimi i te tjerëve


Një moment qesharak ka ndodhur në shtëpinë e “Big Brother VIP”. Teksa Gent Hazizi dhe Armaldo Kllogjeri ishin duke biseduar në oborr, kalon Herion Mustafaraj dhe duke i përshëndetur djemtë i shpëtojnë gazra. Gentit dhe Armaldos nuk i shpëtoi ky çast dhe ia plasën të qeshurës, moment të cilin mund ta shihni në videon e mëposhtme, te shiko videon:

Ndryshe Big Brother Vip Albania 2, ka filluar transmetimin qe nga 24 dhjetori ku brenda ka banore me profesione nga me te ndryshe. E vetmja banore nga Kosova, eshte Ariana, e cila jeton dhe vepron ne Gjermani dhe profesioni i saj eshte kengetare.

Një moment qesharak ka ndodhur në shtëpinë e “Big Brother VIP”. Teksa Gent Hazizi dhe Armaldo Kllogjeri ishin duke biseduar në oborr, kalon Herion Mustafaraj dhe duke i përshëndetur djemtë i shpëtojnë gazra. Gentit dhe Armaldos nuk i shpëtoi ky çast dhe ia plasën të qeshurës, moment të cilin mund ta shihni në videon e mëposhtme, te shiko videon:

Ndryshe Big Brother Vip Albania 2, ka filluar transmetimin qe nga 24 dhjetori ku brenda ka banore me profesione nga me te ndryshe. E vetmja banore nga Kosova, eshte Ariana, e cila jeton dhe vepron ne Gjermani dhe profesioni i saj eshte kengetare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *