“Ish-bashkëshortja ime ka 2 tumore në kokë”/ Stresi trondit me rrëfimin për Keisin: Ajo më vr et çdo natë


Stresi ka rrëfyer se ish-bashkëshortja e tij, Keisi është diagnostikuar me ka ncer. Ai rrëfeu në shtëpinë e BBVK, se Keisi ka dy tumore në kokë, ngjitur me njëri-tjetrin. Reperi u shpreh se sëmundja që vuan ish-partnerja e tij e “vr et çdo natë” dhe se i ka mbetur brengë në shpirt.

“7 vite në shtëpi më ka mbajt, me probleme, me të mira. Ekstremisht e fortë, ka dy tu more. Ish-bashkëshortja ka dy tumor në kokë, ngjit me njëri-tjetrin, ajo më vret çdo natë. Ndaj foli për të, më ka mbetur breng në shpirt. I ka dy në kokë ngjitur”, tha ai, duke mos dhënë shumë detaje rreth së mundjes së saj.

Keisi dhe Stresi i dhanë fund martesës pas disa uljeve dhe ngritjeve në marrëdhënien e tyre. “Ish-bashkëshortja ime ka 2 tumore në kokë”/ Stresi trondit me rrëfimin për Keisin: Ajo më vr et çdo natë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *