‘Godet’ sërish mërgimtari: “O djali i migjës, hajde ta mashtrojna gjermanken e t’ia marrim paret – t’i hidisi dhomt”


Pothuajse çdokush e njeh. Rasim Avdyli nga Gjermania, ka marrë mijëra komente dhe pëlqime në videot e tij në “Tik-Tok”. Në to, 48-vjeçari më së shumti flet për lidhjen e tij të dashurisë.

Për shkak të dashurisë së madhe që ai ka për të dashurën e tij nga Gjermania, e cila para disa është konvertuar në myslimane dhe është martuar me të, mërgimtari vazhdon të publikojë video me të, duke i sjellë fansave të tij momente tejet qesharake.

Së fundmi, Avdyli ka publikuar një video tejet interesante, ku i bën thirrje djalit të migjës së tij, “për ta mashtruar gjermanken për t’ia marrë paratë, ngase siç thotë në video, i duhet për t’i rregulluar dhëmbët.

https://youtu.be/Gxm-StLDPHA

Pothuajse çdokush e njeh. Rasim Avdyli nga Gjermania, ka marrë mijëra komente dhe pëlqime në videot e tij në “Tik-Tok”. Në to, 48-vjeçari më së shumti flet për lidhjen e tij të dashurisë.

Për shkak të dashurisë së madhe që ai ka për të dashurën e tij nga Gjermania, e cila para disa është konvertuar në myslimane dhe është martuar me të, mërgimtari vazhdon të publikojë video me të, duke i sjellë fansave të tij momente tejet qesharake.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *