23-vjeçarja lidhet me 63-vjeçarin: Ai më llaston, më bleu një Mercdes AMG 175 mi dollarë


Një modele 23-vjeçare e cila është lidhur me një burrë 40 vjet më të madh nga ajo, ka reaguar ndaj kritikëve që pretendojnë se ajo është me të vetëm për paratë e tij.

Willow Sias, 23 vjeç, nga Karolina e Veriut, u takua me lojtarin profesionist të blackjack-ut dhe ndërtuesin e shtëpive David Simonini, 63 vjeç, në Tinder në shkurt 2022 dhe tha se ata u dashuruan menjëherë. Ne jemi si pasqyra. Energjitë tona bashkohen shumë mirë dhe ne hamë të njëjtat gjëra, gjë që është çmenduri.

Shpesh, ne nuk do të bëjmë gjë tjetër veçse të qeshim dhe të kalojmë mirë. Mendoj se jemi lidhur vërtet me përvojat dhe atmosferat që ndajmë, gjë që është kryesisht ajo që kemi të përbashkët.’

Çifti ndajnë stilin e tyre luksoz të jetesës në internet – duke përfshirë ditën kur David i bleu të dashurës së tij një Mercedes 175,000 dollarë si “dhuratë në mesjavë” – por ata janë përballur me kritika por Willow i fshin komentet dhe thotë se David i jep asaj ‘stabilitetin dhe sigurinë’ që i nevojitet.

Ajo shtoi se pavarësisht diferencës së tyre në moshë, Willow dhe David ndajnë shumë interesa të përbashkëta, duke përfshirë daljen e shpeshtë për darka me pesë yje ose ahengje. Kjo nuk është hera e parë që Willow takohet me një burrë të madh; ajo ka qenë më parë e lidhur me një 42-vjeçar dhe 37-vjeçar. Ajo thotë:

Willow thotë se familja dhe miqtë e saj e kanë pranuan të dashurin e saj të ri, por disa njerëz besojnë se David është thjesht financuesi i saj. Prindërve të mi iu pëlqen sa të lumtur më ka bërë dhe sa i mirë është ai për mua. Së fundmi më bleu një Mercedes AMG dhe më llaston si babai im.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *