Kanye West është zhdukur! Çfarë po ndodh?


Pasi Kanye West bëri një seri tiradash antisemitike në fillim të këtij viti, pothuajse të gjithë afër tij – përveç një grupi nacionalistësh të bardhë dhe Elon Musk – ndërprenë lidhjet me këngëtarin.

Përfshirë avokatët e tij.

Greenberg Traurig LLP – e cila përfaqësonte Westin në padi për gjithçka, nga marrëveshjet e biznesit që shkuan keq deri tek mostrat e supozuara të këngëve të vjedhura – i tha Insider në një deklaratë se dënon “antisemitizmin dhe çdo gjuhë të urrejtjes ose fanatizmin, e cila është e neveritshme për vlerat thelbësore në të cilat ne besojmë dhe live” dhe se ajo kishte “lëvizur për t’u tërhequr nga përfaqësitë tona” të West në procesin gjyqësor të tij.

Problemi është se firma nuk mund ta gjejë Westin për t’i thënë se nuk e përfaqësojnë më atë.

Në një letër të 12 dhjetorit drejtuar një gjykatësi federal të shqyrtuar nga Insajderi, një avokat i firmës tha se ata nuk mund ta kontaktonin atë.

Avokatët e Greenberg Traurig ishin në gjendje t’i shërbenin West-it me dokumente që i tregonin se nuk donin më ta përfaqësonin atë. Por gjyqtarja, Analisa Torres, tha se firma nuk mund të lirojë zyrtarisht Westin, i cili tani shkon nga Ye, derisa t’i jepnin atij urdhrin e saj për t’i lejuar ata të tërhiqen.

Në atë moment, West u zhduk.

“Ye pushoi së përgjigjuri ndaj përpjekjeve të GT për të kontaktuar me të, dhe pavarësisht përpjekjeve të zellshme dhe përdorimit të një serveri procesi, GT nuk ka qenë në gjendje të gjejë Ye ose t’i shërbejë atij,” i shkroi Torres avokati i Greenberg Traurig, Justin MacLean.

Në një letër vijuese më 21 dhjetor, MacLean tha se ata ende nuk mund të gjenin West dhe i kërkoi gjyqtarit një zgjatje. /P


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *